3-retters menyer
Meny 1:
- Parmaskinke, marinert ruccolasalat, hjemmelaget pesto, høvlet parmesan og ristede pinjekjerner
- Portvinsmarinert hjortefilet, saltbakte rotfrukter, smørstekt aromasopp og spinat. Timiansjy og tartiflette savoyarde
- Panna cotta
Kr. 539,- pr. cv. (min 5 cv.)
Allergener: Hvete, rug, havre, bygg, sesam, melk, trenøtter, selleri, sennep, sulfitt.
Meny 2:
- Stekt kamskjell med petit pois-purè, salat og balsamicovinaigrette
- Grillet lammecarre, smørstekte kantareller, spinat, sjalottløk, sprøstekt bacon og rotgrønnsaker. Dauphinoise poteter og kraftig rødvinsaus.
- Klassisk Crème brûlée
Kr. 549,- pr. cv. (min 5 cv.)
Allergener: Hvete, rug, havre, bygg, sesam, melk, soya, egg, trenøtter, fisk, sennep, sesamfrø, sulfitt.
Meny 3:
- Kongekrabbe fra Varanger stekt i ingefær og lime. Ruccolasalat, granateple og hjemmelaget chilimajones
- Langtidsmørnet indrefilet av okse. Smørstekte kantareller, shiitake sopp, spinat og sjalottløk. Trøffelpotetkrem med rødvinsjy
- Hjemmelaget sjokolademoussé med friske bær
Kr. 599,- pr. cv. (min 5 cv.)
Allergener: Hvete, rug, havre, bygg, sesam, melk, soya, egg, sennep, trenøtter, skalldyr, sesam, sulfitt.
Canapéer, 5 stk.
- Moden fransk ost med hjemmelaget aprikos kompott, friske bær og ristede nøtter.
- Grillet Kamskjell med sitrus aioli, rødløk og kaviar
- Hjemmelaget laksemousse med lime og persille
- Parmaskinke med melon
- Rosastekt hjortefilet med rørte tyttebær og stekt sopp
Kr. 199,- pr. cv. (min 10 cv.)
Allergener: Hvete, rug, bygg, havre, melk, sesamfrø, soya, sennep, fisk, selleri.
Canapéer, 7 stk.
- Moden fransk ost med hjemmelaget aprikos kompott, friske bær og ristede nøtter.
- Grillet Kamskjell med sitrus aioli, rødløk og kaviar
- Hjemmelaget laksemousse med lime og persille
- Parmaskinke med med melon
- Rosastekt hjortefilet med rørte tyttebær og stekt sopp
- Marinert scampi med aioli og dill
- Gorgonzola picante med fiken kompott
Kr. 249,- pr. cv. (min 10 cv.)
Allergener: Hvete, rug, bygg, havre, melk, sesamfrø, soya, sennep, fisk, selleri.