MenyLukk

Kaker & desserter

Frukt og bær kake på mandelbunn – kundenes favoritt (glutenfri):

Marsipankake, kremkake, sjokoladekake, ostekake:

Allergener: Melk, soya, trenøtter.

Pecan pie med saltet karamellsaus og bourbon creme fraiche:

Waleskringle/Gjærkringle med vaniljekrem

Kuvertkaker

Moussekaker på mandel-eller konfektkakebunn

Kransekake

Nystekte Wienerbrød, crossaint, brownie, pecan wiener..

Kr. 32 pr. stk.

Allergener: Wienerbrød: hvete, melk, trenøtter, Crossaint: hvete, melk, egg. Brownie: hvete, egg. Pecan wiener: hvete, egg, trenøtter.
I følge produsentene kan bakeverkene inneholde spor av trenøtter, peanøtter, sesamfrø og soya.

 

Kanelbolle, Kanebolle med vaniljekrem, Skolebolle, Scones grov/fin osv.

Kr. 39 pr.stk.

A: Hvete, melk, egg. Kan inneholde spor av: Nøtter.

 

Vi fikser det meste, så om du ikke finner det du leter etter ta kontakt.

post@frognerkilen.no eller 22 55 66 75

Tilbake til meny