MenyLukk

Kaker & desserter

Frukt og bær kake på mandelbunn – kundenes favoritt (glutenfri):

(A: melk/laktose, egg, mandler)

Marsipankake, kremkake, sjokoladekake, ostekake:

(Marsipankake: gluten, melk/laktose, egg, mandler, valnøtter)

(Kremkake: gluten, melk/laktose, egg)

(Sjokoladekake: gluten, melk/laktose, egg, spor av nøtter)

(Ostekake: gluten, melk/laktose, egg, muskatnøtt)

Pecan pie med saltet karamellsaus og bourbon creme fraiche

A: hvete, melk/laktose, egg, pecannøtter)

Waleskringle/Gjærkringle med vaniljekrem

(A: gluten, melk/laktose, egg, mandler)

Kuvertkaker

Moussekaker på mandel-eller fransk konfektkakebunn

(A: fløte egg. Mandelbunn : egg, mandler. Fransk konfektbunn: gluten, egg, melk/laktose)

Kransekake

(A: egg, mandler)

Nystekte Wienerbrød, crossaint, brownie, pecan wiener..

Kr. 32 pr. stk.

(A: Wienerbrød: hvete, melk, trenøtter, Crossaint: hvete, melk, egg. Brownie: hvete, egg. Pecan wiener: hvete, egg, trenøtter.
I følge produsentene kan bakeverkene inneholde spor av trenøtter, peanøtter, sesamfrø og soya)

 

Kanelbolle, Kanebolle med vaniljekrem, Skolebolle, Scones grov/fin osv.

Kr. 39 pr.stk.

(A: Hvete, melk, egg. Kan inneholde spor av: Nøtter)

 

Vi fikser det meste, så om du ikke finner det du leter etter ta kontakt.

post@frognerkilen.no eller 22 55 66 75

Tilbake til meny